CIRCUIT TEMPORAL D' ORIENTACIÓ AL CELLER CASTELL DEL REMEI

Des de Ponent Orientació, us volem convidar durant aquest Nadal a gaudir d'una excel·lent jornada d'orientació al racó idíl·lic del celler Castell del Remei. Un senzill circuit de orientació, ideal per iniciar-se, o per a les famílies, on podreu descobrir bells racons en aquest bell paratge.
El circuit el tindreu disponible des del 18 de desembre al 14 de gener.
VINE A CONÈIXER-HO I PARTICIPA EN EL SORTEIG DE VINS CORTESIA DEL CELLER

QuÈ MÉS POTS FER PER COMPLETAR EL DÍA?

MENJAR AL RESTAURANT DEL CELLER

El restaurant de la finca Castell del Remei ofereix una cuina tradicional, pròpia de la terra i elaborada amb productes de proximitat, maridat amb vins de la propietat i/o amb altres del grup bodeguer de Tomàs Cusiné. 

Reserves:

973 718 165 |restaurant@castelldelremei.com

Més informació:
https://castelldelremei.com/es/restaurante/

VISITAR L'ENOTECA I COMPRAR VINS EXCEL·LENTS

A la botiga de la finca es poden adquirir els vins que elabora el celler històric Castell del Remei: Gotim Blanc, Gotim Bru, Oda Blanc, Oda Negre i 1780. Així mateix, els dels altres tres cellers del grup: Tomàs Cusiné (D.O. Costers del Segre, subzona Les Garrigues), Cérvoles Celler (D.O. Costers del Segre, subzona Les Garrigues) i Cara Nord (D.O. Conca de Barberà)

VISITAR L'ESTANY D'IVARS

Es tracta d'una llacuna d'aigua dolça, encara que el seu origen és endorreic, té una superfície d'aigua de 126 hectàrees i una profunditat mitjana que no arriba als 2m. Es tracta del llac interior més gran de Catalunya quan a dimensions i acull una important diversitat biològica.

Més informació
CONÈIXER EL POBLE DE PENELLES

A dia d'avui, Penelles pot presumir de ser el poble amb més murals per habitant de tot Catalunya

És un dels llocs que sorprenen. Conegut com el poble de l'Street Art, amb més de 125 murals, passejar i perdre's pels seus carrers és un delit constant per a la vista. Un lloc diferent que val la pena visitar.
DADES IMPORTANS

El mapa pots descarregar-lo en aquesta mateixa web (una mica més avall) o bé sol·licitar-lo a l'eneoteca. Els horaris on es pot recollir el mapa són: de dilluns a divendres de 9:00 h. a 14.00 h. i de 15:00 h. a 18.00 h. Dissabtes de 9.00 h. a 18.00 h. i diumenges i festius de 10.00 h. a 14.30 h. Per participar al sorteig, només has de presentar el mapa (no cal finalitzar tot el circuit) a l'eneoteca amb les teves dades per localitzar-te si ets premiat.

APP IORIENTEERING

una de les maneres de registrar el teu recorregut és mitjançant aquesta app

Descarrega l'app al teu mòbil, registra't i accedeix al recorregut del celler escanejant aquest codi Qr de Setup. Els Qr de "start" i "finihs" el trobareu a l'entrada de l'eneoteca, a l'arbre a la dreta de les escales